Maturantski ples na Gospodarskem razstavišču

Opis

Maturantski ples je edinstven dogodek v življenju vsakogar! Zgodi se samo enkrat in prav je, da se nanj dobro pripravimo!

Dovolite, da skupaj sestavimo mozaik dogodkov svečanega, enkratnega večera. Zaslužite si najboljše! Ples ne bo samo zabavna prireditev, bo zagotovo svečan dogodek. Besede naših gostov maturantskih plesov povedo vse: “To ni zgolj maturantski ples, je veliko več, je spektakel!”

Zagotovimo vam

Maturantu/ki pripada tudi:

Cenik

Maturantski ples
  • Tehnična izvedba maturantskega plesa
  • Welcome drink
  • Večerja
  • Foto album
  • Video posnetek
49,00 EUR
All inclusive *
  • Pijača »All you can drink«
+ 6,00 EUR

* Cena All Inclusive se poveča za 6,00 EUR na osebo in zajema poleg neomejene količine hrane (toplo-hladna samopostrežna večerja z bogato izbiro raznovrstne hrane – mesnih jedi, solat, sadja, torte..) tudi neomejeno količino pijače (vino, pivo in brezalkoholne pijače).

Foto paket **
  • VSE fotografije
+ 2,00 EUR

** Odkup vseh na maturantskem plesu poslikanih fotografij (tako same prireditve, kot tudi iz foto kotička) v kompletu in količini najmanj 3 kratnega števila gostov. Vsak maturant prejme vse fotografije na spletni povezavi WeTransfer.

Na prireditvi bo omogočen tudi nakup fizično izdelanih fotografij iz VIP fotokotička. Te fotografije so na voljo samo individualno na prireditvi.

Otroci do 7. leta starosti imajo brezplačno.

Možni termini

BOLERO - EDINI IZVAJALEC MATURANTSKIH PLESOV NA GR

Na podlagi javnega razpisa, s katerim je Gospodarsko razstavišče povabilo k sodelovanju plesne šole v Sloveniji, je komisija za izbor najboljšega ponudnika za izvedbo maturantskih plesov na GR v letu 2020, izbrala podjetje Bolero d.o.o. ter z nami kot edinim izvajalcem maturantskih plesov na Gospodarskem razstavišču sklenilo pogodbo.

Več na povezavi.

Prijava

V kolikor ste prejeli prijavne podatke se lahko vpišete tu.

Prijava v moj profil